Kalas 1 av 2

Lite bilder från helgens första kalas, imrogon blur det kompisarnas tur att komma hit! 


En glad, tacksam och nöjd men trött relativt nybliven 5 åring somnade gott i soffan ikväll! 

Maj

Maj månad är aningen hektisk för vår familj, men rolig. Göteborgsvarvet, Heddas födelsedag och Stockholm marathon kommer fylla upp de närmsta helgerna. 

Helgen som nu ligger bakom oss. Var vår enda lugna helg denna månad så den ägnades åt familjemys, div. Inköp, spontangrill, lek, trädgårdsarbete och fotbollsträning. 

Hedda ska springa minigöteborgsvarvet i helgen, och nu är hon även anmäld till minimarathon, 1170 meter ska springas och hon ska hör och häpna springa i mål på Olympiastadion  


Idag har vi haft ledigt, fikat hos P & M, bakat 4 sorter kakor inför kommande kalas, städat, tvättat och grejat i trädgården, passade även på att sanera lekstugan på sand och geggamoja! 

  

Träning och tävlingshelg!

I lördags bar det iväg till Gräfsnäs för löptävling, 1.4 mil för Skithögen, Farbror Joakim & Jake thesnake, och 400 meter för Hedda. En blåsig men härlig dag i parken fick vi, och som avslutning blev det picknick! 

Igår efter att vi tagit en tur på kinnekulles vårrunda började första träningen på fotbollsskolan i vinninga, Hedda var supertaggad och kanonfokuserade på övningarna och tykte det var kanonkul'