Trattad pralin, inneboende i huset och Göteborgshelg


Yrapyrachokladpralin har sedan förra veckan varit trattad, då hon opererat bort en "plupp" på benet och röntgat en tå. Första två dagarna var sådär roliga för oss och henne då hon inte riktigt ville acceptera läget, men så smånigom har det gått bra, såret läknar och snart får hon vara fri och ledig igen.

Någon ut familjen spindel har fyttat in i vårt hus, snacka om att passa på när ingen bor där. Vi kan ju kontatera att det är en myt spindlar inte trivs där det finns mögel, eller så är det en spindel som gärna går emot strömmen och vågar vägra acceptera detta.

I helgen som var for vi till Göteborg för att träffa nära och kära, Skithögen passade på att springa "göteborgsvarvetpåskoj" med en löpargrupp vi är med i, jag och Hedvg slog publikrekord (1.5 person i publiken) och när vi hade hejjat färdigt på alla 19 löpare besökte vi stadsbiblioteket ihop med farmor. Wej tog sig en ledig stund från arbetet och gav oss lite uppmärksamhet i cafet. Efter att Skithögen sprungit klart fick vi oss lite egentid på stan, och farmor & Hedda fick lite egentid hemma. Så vi satte oss ner efter lite shopping och tog oss en öl och en plocktallrik, väldans mysigt. På kvällen blev det middag hos svärmor, J & W kom också, längesen vi träffades allihop så helgen var extra mysig bara på grund av det, tack svärmor för allt..








H3edvig har sagt att morotsbrödet på dagis är jättegott, så i tisdagskväll fick det bli nybagat sådant till kvällsmat, blev väldigt gott bröd faktiskt.
 
Igår när vi var lediga hade vi tvättstugan igen (otroligt ovant att behöva boka tvättid och springa upp och ner i källare vill jag påstå) men så hann vi även med att gå en tur på stan i det väldigt hösiga vädret, Hedvigs paparply har försvunnit i någon flyttlåda så hon lånade ett av oss, man såg inte mycket av barnet under promenaden :-) så gick i till leksakasaffären, och hon passade på att peka ut lite saker att skriva upp på önskelistan till tomten.
Så var skithögen hemm aoch åt lunch med oss, och en citronpaj bakades till helgen.
 
Ja det var en snabb samlad rapport om senaste tiden!
 
 
 
 
 
#1 - - Ormor:

Härligt Ni haft det med nära och kära i Göteborg
Imorgon kommer vi
Kram

Svar: Det ser vi fram emot!
Ebeeh