Valborg

Regntunga moln har släpat sig över oss i dag och släppt ifrån sig tunga skurar, därav tänkte vi strunta i valborgsfirande över lag. Men så plötsligt när vi åt middag lättade det på det grå, så vi tog en promenad fram till kråks Värdshus för att lyssna på vårtal och manskörens sång, och lagom till att de började sin skönsång om våren sprack solen igenom. Nu laddar vi för morgondagens löparlopp   

Trevlig 1:a maj på er


80 tals party

Igår var det party, vi, tillsammans med de fyra andra stod som värdar för 80 talsfest. Och så lyckad det blev, drygt 30 personer var vi, som i 80 talsskepnad åt god mat, dansade och hade asagörasköj ända fram till solen nästan gick upp 😉 tackar alla som var med och bidrog till den roligaste lördagen på lääänge! 

Det tar sig.......

 
 
 
.. i huset, och vi är oerhört glada över de framsteg som sker varje dag i bygget. Nu börjar vi se ett slut på lägenhetsboendet och vattenskadan.
Tapeterna börjar komma på plats, och badrum och toalett är näst på tur, blir väldigt fint överallt.
 
Så har ju våren kommit, även om det flaggas för riktigt "aprilväder" i veckan. Så häromdagen var jag och Hedvig och njöt av värmen och solen på lekplatsen och avslutade vår lilla cykelutflykt med en glass i solen. Älskar denna tiden när man har allt framför sig.
 
Ett annat tydligt vårtecken är att jag dragit igång min kurs på brukshundklubben för våren, har valpkurs denna gång, och jösses va goa dom är de små liven, lite valpsjuk blir man allt. Fördelen med att träffa de små gosbollarna är att man även får en påminnelse om hur vassa tänderna är, och hur mycket man måste passa på dem, det får genast valpsjukan och svalna igen, och man inser att våran 7 åriga "tant" är ganska behaglig :-)