Härlig återhämtning


Efter intensiva dagar för oss alla fick vi en härlig återhämtning i helgen, lämnade hunden hos hundvakt och drog till fina vännerna i Borås. Sensommarvärmen var som bäst och vi njöt av tillvaron för fullt. Lekplatsbesök och badbaljeplask som urartade till ett vattenkrig (där vi lite större var de som lekte mest 😊) blandades med god lunch, kall öl och en smaskig bbq-middag. Tid i solstolen och mys i allmänhet med andra ord.
Påvägen hemåt igen i söndags stannade vi i Alingsås, tillbringade några timmar i Nolhagaparken för att klappa/titta på djuren och leka loss på deras kanonfina lekplats, avslutade med lite picknick innan vi återvände hem igen för att ladda om inför ny arbets/skolvecka! 


Intensiv start

Har nu jobbat ca 1.5 vecka på nya jobbet. Varit intensivt, mycket nytt att lära, många nya att lära känna. Roligt dock, kommer nog bli bra det här! 
Även Lilla H har haft en bra start i skolan, även hon har varit trött efter sina nya intryck men verkar trivas som fisken i vattnet! 

Sista lediga dagarna tillsammans innan vi startade igång igen ägnades åt blandade aktiviteter i solen. Bland annat en minigolfsrunda. Lekt Tatueringsstudio i trädgården med vattenfärg, vattenspridarspring, lek på mösseberg med tillhörande besök på osterian, besök av vänner, spontankväll med grannar bland mycket annat. 


Äntligen sol!!

Sommar, min allra bästa årstid, näst efter våren, som är tätt följd av hösten i min tyckaomordning. MEN när sommarvädret vänder sig emot mig på detta sätt som det gjort senaste veckorna blir jag lite grinig, sommarregn kan vara fantastiskt, när asfalten är varm, och det luktar sådär sommargott av regnet, då gillar jag det! Men när det bara är regn, regn och mera regn, då surar jag en aning! 
Idag kom värmen, solen och känslan tillbaka, svårt att tro att mitt surande påverkat men oavsett, det har varit en kanondag. 
Så för att visa sommaren hur ofantligt lyckliga vi blev packade vi fikakorgen och åkte till Trollhättan. Det blev lek på skrotnisses lekplats, lite strosande på stan och mys hela dagen. Tack sommaren för att du visar dig från din bästa sida igen!!