Äntligen friska

Nu är vi mer eller mindre helt återställda efter sjuka och förkyldning sedan någon vecka tilbaka. jag har kunnat börja ta mig ut på lugna löprundor igen, så skönt. Dessvärre kom ju snön på nytt idag, vilket nu övergår till slask, som snart kommer omformatera sig till blankis, blir inte fullt så roligt att springa då, och broddar ger mig ett aningen knasigt löpsteg, men det funkar.

Förra helgen tillbringade vi hos goda vänner i Sjömarken, god mat, lek bus och bäbismys i dagarna två.

Veckan har gått fort som vanligt, och det har inte hunnits med så mycket utöver det vanliga. Till helgen ska vi ha en skön helg hemmavid, Mamma kommer på besök och vi ska mest mya, laga god mat, löpa några kilometrar och lilla H har sin gympa, i övrigt ta dagen som den kommer!

Trevlig helg på er!

Sjukdom och Disney on Ice

I lördags hade vår dotter en dag att minnas, efter frukost åkte vi iväg till göteborg (trots febrig mamma). Tig en sväng på stan, åkte hem till farmor och vulade lite för att sedan möta upp T, K och M, gick på restaurang med två mycket förväntansfulla 5 åringar som inte fick i sig mycket mat. 

När vi hade njutit av mycket god mat och dryck promenerade vi till skandinvium, för att ta plats och njuta av Disney On Ice, lyckan hos de snå var enorm, och i två timmar var de helt hänförda, men bäst vr ju såklart fibalen då Frost tog plats på isen! 


När showen var över, och flickorna hade fått varain Elsadocka med hem, gick vi hem till farmor i stormen. Där blev det förska räkor och vin för att fira hennes födelsedag J & W var också med. Mycket trevligt! 

Så blev det söndag, och efter en skön förmiddag åkte vi hemåt. Jag kände mig inte så kry, och Hedvig såg aningen blek ut. Visade sig att även hon fått feber så nu har vi återhämtar oss några dagar, och idag återgick vi till jobb och förskola. Elsadockan har hon inte släpt många minuter sedan den införskaffades, en bra present helt klart! 

 

Dagarna går

Och 2015 har hunnit bli en vecka gammalt. Vi har kunnat vara mycket lediga under jul/nyår och tagit igen lite av den semester vi aldrig fick i somras, varit väldigt mysigt och välbehövligt. Snön har åkts på, lekplatser har besökts i solen, Hedvig har träffat kompisar,  promenader har promenerats och vi har tagit till vara på dagarna på bästa sätt. 

Nyårsfirandet var väldigt trevligt och mysigt förbåde stora och små,2 och 4 benta. 

Trettondagsafton firades på stellas lekland tillsammans med bror och familj. 

Igår var vi ute på vandring längst sörboleden, H var mycket tapper och traskade runt med oss i 2 timmar, med tillhörande fika på hälften. 

Har även hunnit med att ta en del 
beslut  gällande husets nya inredning, och till helgen avslutar vi ledigheten med att gå på Disney on ice, kombinerat med besök hos födelsedagsfarmor i Göteborg!