Sjukdom och Disney on Ice

I lördags hade vår dotter en dag att minnas, efter frukost åkte vi iväg till göteborg (trots febrig mamma). Tig en sväng på stan, åkte hem till farmor och vulade lite för att sedan möta upp T, K och M, gick på restaurang med två mycket förväntansfulla 5 åringar som inte fick i sig mycket mat. 

När vi hade njutit av mycket god mat och dryck promenerade vi till skandinvium, för att ta plats och njuta av Disney On Ice, lyckan hos de snå var enorm, och i två timmar var de helt hänförda, men bäst vr ju såklart fibalen då Frost tog plats på isen! 


När showen var över, och flickorna hade fått varain Elsadocka med hem, gick vi hem till farmor i stormen. Där blev det förska räkor och vin för att fira hennes födelsedag J & W var också med. Mycket trevligt! 

Så blev det söndag, och efter en skön förmiddag åkte vi hemåt. Jag kände mig inte så kry, och Hedvig såg aningen blek ut. Visade sig att även hon fått feber så nu har vi återhämtar oss några dagar, och idag återgick vi till jobb och förskola. 



Elsadockan har hon inte släpt många minuter sedan den införskaffades, en bra present helt klart! 

 
#1 - - Mamma:

Vilken glädje för Hedvig att få se Disney on ice
Det är stort när man är liten

#2 - - Mamma we:

Ledsamt att en så kul helg skulle sluta med feber och sängliggande. Nu är det i alla fall endast ett minne. Eftersom Elsa finns så är det nog endast det som finns i lilla H:s minne. Ha nu en bra vecka!