Senaste veckan

Veckorna går och snart är det Augusti. Lite synd att det fina vädret försvann lika fort som det kom, men vi har haft sköna dagar senaste veckan.
 
Måndagen började vi med sammankomst med goda vänner, så kom Svärmor kom och besökte oss ett par dagar i slutet av förra veckan vilket var mycket trevligt det också. 
I lördags hade Hedvig kompis som sov över, vilket var en stor händelse för de båda små, det bäddaes iordning tidigt på eftermiddagen och provlågs en lång stund innan allt var perfekt. Båda sov gott och vaknade inte förrän 8:15 dagen efter.
I söndags var vi återigen bortbjudna och hade en mycket trevlig kväll som inte avslutades förän efter midnatt.
 
Igår var Hedvig hos kompis, då tog vi en långpromenad på 11-12km med hunden som vi kombinerade med svampplockning, jättehärlig och skön kvalitetstid för oss vuxna. Idag blev det lek igen för lilla H så då tog jag och Yra oss bort till P och plcokade vinbär, fick dessutom lunch av henne, oerhört lyxigt må jag säga. 
 


 


 Karlstad

I torsdags packade vi in oss i bilen och åkte till Karlstad för att besöka Pappa/morfar/svärfar. Haft härliga dagar med fint väder. 
I torsdags kväll gick vi till Cafe August och åt god mat, så fick vi även tillfälle att se Dough Seegers uppträda, riktigt bra konsert. Fredagen startades med god frukost, sen tog vi båtbussen till Mariebergskogen för lek, bus och besök på Naturum. Jag och Skithögen tog sedan en löprunda tillbaka till Herrhagen medans de andra återigen åkte båtbuss, vi fick se ståtliga Götheborg från vattnet när vi tuffade ut i yttre hamn med båtbussen, inte illa att bevittna det vackra skeppet flera gånger samma vecka! 
Väl hemma igen blev det balkonghäng, gitarrspel och sällskapsspel. 
Så blev det lördag, och Hedfa togs med sig morfar & pappa till Leklandet, vi "damer" cyklade till centrum och tog en liten shoppingrunda med tillhörande myslunch. Nöjda och glada efter mycket fyndade rundade vi av med en drink på balkongen 

Faller på plats

Nya besked för oss förra veckan gjorde att sista pusselbiten föll på plats för oss och vi kan nu pusta ut inför hösten. Härligt med positiva besked. Vi firade med en flaska bubbel här på kvällen, och med att bjuda hem goda vänner på fredagen. 
Så fick vi spontanbesök till lunch på fredagen, boråsarna kom förbi och vi åt sill tillsammans, oerhört trevlig fredag med umgänge hala dagen.. Lördagen gick i samma spår ( dumt att bryta en fungerande trend) och i söndags blev det en fix och trix dag här hemma. 

Sommaren är inte bara härlig för att det är just sommar, utan att man tar sig tid på ett helt annat sätt att umgås med nära och kära, jag gillar det, massor!, mer sommar åt folket!

Så var vi ju såklart inne och spanade på Götheborg i måndags, mäktigt skepp må jag säga!