En braig tisdag

Igår var jag och skrev anställningsavtal på morgonen, sedan åkte vi hem för att greja lite, men Skithögen fick samtal om jobb och stack iväg på uppdrag så jag donade ensam.  Maken var tillbaka lagom tills lilltäva skulle hem från förkolan så vi bestämde oss för en liten utflykt. Åkte till stadsparken, tittade på växter, hoppade på stenar i vattnet, luktade på blad i örtträdgården och lekte på lekplatsen såklart. Solen kom fram lagom tills vi klev ur bilen och det några härliga timmar i vår finfina stadspark. Men så fick Skithögen nytt uppdrag så han släppte oss hemma påvägen och for iväg på nytt. Vi andra aktiverade hund, lagade middag och var ute och lekte i sandlådan under tiden. 
 
När familjen åter var samlad firade vi mitt nya jobb med bubbel och jordgubbar, oerhört mumsigt och festligt. 
 
 
  

Lite kass men väldigt glad

Ja, lite kass på uppdatering har det allt varit, så ikväll får det nog ändå bli en som snabbast. 

Bland annat sen sist så har Midsommar  firats, vi var 21 personer som gladeligen umgicks hela dagen, åt, dansade, drack, lekte, sjöng och hade 5-kamp. Var helt fantastiskt roligt! 
I övrigt har det grillats med goda vänner,  tibrobesök med titt på minizoo, fika hos svärfar med mysig runda i trädgården bland alla fina blommor och fix och trix här hemma. 

Så idag, fick jag det underbart härliga beskedet att jag fått nytt jobb!!!!!! 
Och min bästa älskade skithög gav mig världens finaste bukett med liljor idag som grattis till jobbet, puss på dig, är tok-kär i dig ska du veta! ❤️Student 2015

Grattis fina, vackra, snygga, älskade bonus Jacob ( Jake the snake) till studentexamen, du var helt klart snyggast på DLG!!!  Du ÄR bäst!!