Kalasande i dagarna två

Igår fylldes huset upp av 10 stycken lyckligt skuttande 6 åriga töser.  Fika, paketöppning, lek, bus, godisskattjakt och många glada skratt tog plats i huset i 2 timmar. 
Strax efter kom det en kompis och lekte ett par timmar, Sedan avslutades lördagen med trevlig middag hos vänner. 

Lilla H var överlycklig. 


Så blev det ju söndag, morsdag och ytterligare kalasande. Efter frukost och tårtmontering gav jag mig ut på löprunda. Hemma igen möttes jag av världens bästa Skithög och lilltäva som gav mig en väldans fin orkidé i morsdagspresent. 

Kl 15 kom kalasgästerna, kalaspinglan var redo klädd i den fina klänningen som kom på posten från gammelfarmor Förra veckan ( väldigt bra snurr i klänningen enligt födelsedagsbarnet, kan inte annat än hålla med). Återigen blev det fika, bus, lek, paket och stoj. 6 åringen sover nu gott efter ännu en toppenhelg! 

Flyttstäd och kalasförberedelser

Efter att Lilla H lämnats på förskolan idag åkte jag och Skithögen och Yra till lägenheten för sista taget i flyttstädet. 4 timmar senare var vi klara och ikvll blir det besiktning. Känns oerhört behagligt ända in i benmärgen att lämna detta boendet och bara ha vårt egna hus att tänka på. 
 
Väl hemma igen hamnade fokus helt på paketöppning, då H hade fått ett spännande sådant från gammelfarmor i England. Jättefina saker fick hon, och stolt som en tupp blev hon!
 
Så började regnet ösa ner utanför, vad passade då inte bättre än att baka lite inför helgens båda kalas. 3 sorter fick det bli idag, H stöttade upp med elvispande, knådande och skålslickande.
 
 Göteborgsvarvet

Så var det dags i helgen igen, årets Göteborgsvarv skulle löpas av skithög och Lilla H. Vädret var perfekt sällskapet trevligt och det blev en hemskans rolig dag och kväll,  Tack ALLA inblandade!