November


Rent mentalt är jag kvar någonstans i början av oktober, men nu är ju faktiskt snart november slut, och idag tänder vi första ljuset i advent vilket uppenbarligen innebär att julen närmar sig. 

Det blev lite vinter några dagar, med fin rimfrost ute, jag fördrar ju plusgrader men det var fantastisk vackra dagar helt klart. 

Förra helgen åkte Hedvig iväg för att övernatta och mysa med mormor, så jag och Skithögen passade på att gå på date, restaurangbesök och bio blev det, riktigt mysigt att bara få rå om varandra en hel kväll. 

Denna helg har schemat anpassats efter olika barnkalas, 3 kalas har lilla H hunnit med. Vi har även varit ute på motionsrunda i skogen, jag har varit hos frisören, storhandling, fix och trix hemma och så var vi bortbjudna till goda vänner igårkväll där det bjöds på god mat, många skratt och lite sällskapsspel. 

Så har vi ju såklart tänt första ljuset, vi mös till det extra i morse med lång brunch på förmiddagen, det är vardagslyx! November

Får så småningom bli någon slags sammanfattning av november månad. Veckorna tycks gå förbi mig, och därav en viss torka i denna form av komunikation För min del. 
 
Puss på er i vintermörkret.....

Fars dag!

Idag har vi firat farsdag. Den äldste sonen dök upp redan igårkväll, så imorse bjöds det på lyxfrukost här hemma, nygräddade pannkakor med färska bär och blå grädde. När sedan den yngre sonen dök upp blev det present till huvudpersonen, som fick en radiostyrd helikopter. Lyckan var total. Efter diverse provkörning av nya leksaken åkte vi iväg för att äta pizza ihop HELA familjen, vilket inte alltid är så lätt att få till nuförtiden då alla har späckade scheman. Oerhört mysig dag med värdens finaste barn, och världens underbaraste pappa! 

I övrigt har helgen varit ganska lugn, i fredags lyxade vi oss lite, och åkte iväg och fikade på café efter jobb/plugg/skola. Igår var jag och Hedda ute på lite äventyr i byn, lekstund och fika, och lite motion så att Skithögen fick lite lugn och ro när han pluggade.