Alla Helgona

Är egentligen inte så förtjust i Halloweenfirande, utan tycker att Alla Helgona ska vara den tid då vi tänker lite extra på nära och kära som inte längre finns med oss. Men, som förälder får man givetvis acceptera vissa saker och göra sitt eget firande av dessa helger, och nör Hedvig ikväll var bjuden på sitt första Halloweenkalas så fick vi förvandla henne till en söt liten Häxa! Hon tog detta på största allvar, och så fort smink och kläder kom på, fick hon både ny röst och annorlunda kroppsspråk, bjudningen hade varit jätterolig och det var en trött och nöjd liten häxa som kom hem strax efter 20. 

Vi har även tänt ljus i trädgården ikväll som ska få ljusa under helgen för de vi vill skänka en extra varm tanke denna helg, och imorgon ska vi försöka få till ett besök på någon kyrkogård och njuta av de vackra lyktorna där! Göteborg

Förra helgens Göteborgsvistelse hade mycket trevligt och mysigt att erbjuda. 

Vi har löptränat, lekt, umgåtts, ätit gott, busat, lyssnat på intressanta föreläsningar, haft många skratt, firat födelsedag och haft det väldigt skönt! Tack alla inblandade!!! ❤️💜💚

Skön helg

I fredags slutade vi tidigt, och fick en mysig eftermiddag ihop, mycket uppskattad av oss alla efter några veckor med mycket jobb/skola möten och annat vilket tyvärr ger mindre tid för oss i familjen tillsammans. Så vi njöt av lite extra ledig tid ihop, som om inte lyxen av familjefredagseftermiddag vore nog blev vi dessutom spontaninbjudna på tacomiddag och vänner framåt kvällningen. 
I lördags hade Skithögen utbildning hela dagen, jag och lilla H tog oss en sovmorgon ( och jag vaknade dessutom upp med förkylning 😡) efter frukost gick vi för att muntra upp stackars M som var full av vattkoppor, jag och Yra lånade hans mamma för en promenad medans barna fick leka en stund, hem för lunch och sen åkte H till nästa kompis. När alla var samlade hemma igen hade vi en skön lördagkväll med god mat, lördagsgodis och soffhäng. 

Idag har det varit full aktivitet, röjt och städat ur lådor, plockat tvätt och tagit promenad/löptur. Dessutom gjorde H en hopprepsbana på gatan som vi alla har testat, var behövligt med lite rörelse efter en god söndagsmiddag som idag bestod av porterstek! 

Nu får det bli honungste och C-vitaminchock för att försöka Blomqvist med förkylningen för min del!