Inser att det dröjer

Ganska länge mellan var inlägg, är väl ett tecken på att tiden inte räcker till. Förra helgen firade vi 6 år som gifta, vi sprang dagen till ära loppet "spring en mil vinn en bil", milen sprangs men ingen bil vanns! Söndagen tillbringades i svampskogen, hittade dock bara en endaste liten kantarell. 
Denna helgen har vi tillbringat i badhuset, röjt i trädgården, tränat, umgåtts med goda vänner, gått tipspromenad och njuter av att vi har en väldigt fin höst! 

Bjuder på lite foton från senaste veckan och helgerna. 

Höst-tös och prestation

Efter en mysig stund på stan med Farmor var plötsligt vår lilla skatt färdigstylad för hösten! Tack fina svärmor för besöket, och de fina plaggen. 
Och under tiden genomfördes Sthlm halvmaraton, där make och storebror sprang över mållinjen med kanontider, ni är bäst!!! 💚❤️💚❤️

Det fortsätter

Vara aningen intensivt för oss, men roligt. Skola i olika former för oss alla, höstmörkret som få kvällarna att (om möjligt) gå ännu fortare, uppbokade roliga helger. Men för att ge ett livstecken blev det nu detta korta och relativt innehållsfattiga inlägg. Delar med mig av bilder från helgens kräftskiva och veckans förkylningskur! ❤️