Jag har blivet äldre

Och firad har jag blivet av både familj, släkt och vänner. 

På självaste bemärkelsedagen blev jag först uppmärksammad av man och barn på morgonen. Kaffe och paket innan jobbet fick jag minsann. 
När jag sedan kom till arbetet satt där ballonger i personalrummet med små fina meddelanden på. Som tur var hade jag sett till att baka morotsmuffins kvällen innan, så jag kunde bjuda igen till alla fina kollegor. Dagen fortsatte i samma anda, fick blommor, en vers, paket och grattiskramar meddelanden och telefonsamtal hela dagen. 

När jag kom hem på eftermiddagen möttes jag av ett storstädat hus, som glänste i alla vrår, en fin bukett rosor och en välkyld flaska bubbel. En stund senare kom en vän förbi med ännu mer blommor. 

Så i lördags kom delar av släkten på lite smörgåstårta, och mer paket och blommor fick jag. Och efter några timmar kom det ett helt lass med vänner och deras barn. 9 barn lekte loss, såg på mello och käkade godis och vi vuxna hade det mycket trevligt i köket där vi fick tillbringa vår kväll. 


Man kan tro att jag fyllde jämnt, men ack nej, alla fina gjorde min dag och denna helg såhär pass ljuvlig trots att jag endast fyllde 26+ 😉. 

Tack alla, ni är oerhört fina och älskvärda och jag är en väldigt lycklig UNG kvinna som har alla er vackra människor omkring mig ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Februari

 
Förra helgen tillbringade vi strax utanför Örebro. Mycket trevlig och skön helg, med tid för avkoppling, motion, god mat och sällskapspel bland annat så var det en bra uppladdning inför en ny vecka. 
 
Dagarna har trillat på fram till i torsdags eftermiddag, då lilla H inte riktigt var sig lik när jag hmtade henne från fritids, inte så kontigt då det visade sig att hon hade tämligen hög feber, så fredagen fick bli en VAB-dag, det lilla barnet hade mycket hög feber hela dagen och låg mest och halvsov i soffan. 
Som tur var vaknade hon upp något piggare i lördags, och kunde trots sin åkomma gå på teater med mormor som var planerat sedan länge, lite alvedon fick hjälpa till, men hon klarade det galant. Idag vaknade hon upp pigg som en lärka, dock lite snuvig och hostig, och kände sig precis som vanligt. Vi proppsade dock på att det skulle vilas dag med, så att hon har ork till kommande sportlovsvecka. 
 
Efter frukost och lite allahjärtanspresentutdelning, tog jag och Yra en skön powerwalk i solen, passade på att "gå ett hjärta" åt min älskade make, som blev min lilla present till honom denna kärleksdag. ♥
 
Nu ska det bli kvällsmys i soffan med mina godingar!