Göteborgsvarv i dagarna två, och nybliven 7 åring

Hela helgen har vi varit i Göteborg, på lördagen sprang världens bästa Skithög, storebror och två vänner till oss Göteborgsvarvet, allihop klarade det galant. Och på söndagen var det Lilla H som skulle ut i löparbanan, på sin födelsedag som om det inte vore nog. Även den nyblivna 7 åringen sprang kanonfint in på Slottskogsvallen för att gå i mål och fick sin efterlängtade medalj efter 1.3 km slit. Svärmor har servat oss med mat, vin, sängplats och trevligt sällskap. Mamma kom och agerade publik med oss. En kanonhelg på alla sätt!! 

Glädje och sorg

Den senaste tiden har vi upplevt både glädje och sorg i familjen, sorgen lättar lite för var dag och övergår mer i saknad, varma tankar och minnen. Glädjen däremot efter positiva och glädjande besked ligger kvar på ett annat sätt.

Maj månad är alltid vår mest intensiva tid på året, mycket roliga saker händer men inte utan att vi upplever en viss stress ihop med det som är roligt. Blev påmind att svärmor WE att bloggen fått ligga i träda ett tag, och hon har ju rätt, nu är det dags att uppdatera.

Vi har likväl som de flesta andra njuter av att vi fått en försmak av sommaren den sista tiden. Det exploderar i naturen, trädgården börjar få lite uppmärksamhet och kärlek igen efter vintern.

Lilla H är ute och leker både på dagarna och eftermiddag/kvällar, hon har redan sommarkänsla och barfotasmutsiga fötter som knappt går att skrubba rena, älskar den här tiden.....

I helgen är det dags för barnkalas, finbesök och fotbollsträning inför klassfotbollen, det ser vi fram emot.