2:a semester veckan

har just börjat, och efter en braig helg sitter ja just nu i trädgården utnför torpet i en brassestol och väntar på fikafrämmat, ekström och louise.
Varit en sväng i göteborg idag, för lastbilskoll och fika hos skithögs mamma...

I lördags var vi på grillfest i hjo hos ekströms föräldrar, måste påstå att det var hemskt lyckat, och nästan inge regn alls!!! och nu i denna stund skiner faktiskt solen lite på mig, kors i hela taket, men det är faktiskt dagens sanning!!

Ifredags var vi utbjudna på restaurang av min kära mor, ja , skithög + barn och bror med smbo.. god mat men vi fick vänt i över en timma på att få den till bordet, så vi har fortfarande inte konstaterat om den var god för att den var god eller om det berodde på att man höll på att dö av svällt vid tiden man fick sin tallrik serverad...

I lördags på dan när vi va rlite lagom bakis tog vi 4-hjuling/crossen ut på tur och letade lite svamp.. hittade ENORMA mängder.. fick tillochmed lämna kvar svampisar som inte fick plats i den överfulla icakassen.. mums så gött det är.. inte lika kul att rensa dock men, det gick det med..


örkarnte mer än så...