oLiKa

visst är det underligt att man kan fungera så ilika, är det manligt/kvinnligt eller bara personligheter som skiljer tro?

Det jag tänkte på i detta tillfället är planering, jag (kvinna, som person) vill som mest veta redan en bra stund innan hur något ska planeras in under dagen. SOm idag te.x ska vi flytta en säng från tibro - lidköping och en tibro - tibro. Detta tycker jag då att det behöver en viss planering eftersom min styvfar plötsligt blir inblandad som bärhjälp och dörröppnare o.s.v.
Skithögen tycker (även om han inte ordagrant uttrycker det) att jag är lite som besvärlig men går med på att planera litegranna för att hålla mig lugn.
Sen plötsligt förvånar han, och är olöst smart kille och ringer mig och undrar hur vi gör med bilar i eftermidda (denna tanke slog mig redan i förmiddags men vågade inte ringa och irritera mer när jag faktiskt redan fått ett besked at t vi hade bestämt oss för sängflytt) sånt tror man inte ska hända, men det gör det...

Är det sådanna här skillnader som gör att man tycker om varandra än mer, och som man på något underligt vänster ser som charmiga??

ja vet att jag gillar skithögen skarpt ialla fall.. utan planering :) ♥♥♥