Lediga

Idag är jag och Hedvig lediga, efter hennes först "riktiga" dag på dagis. Allt hade gått jättebra, fröknarna sa att dom sällan varit med om ett så tryggt och tåligt barn som Hedvig, tydligen är hon även följsam, lägger dom henne på madrassen sover hon, sätter dom henne vid bordet äter hon, ta på sig kläder och gå ut är skitkul likväl att gå in. Hmm... hon kommer bli en guldanställd i framtiden om det fortsätter såhär, alla chefers dröm ;)

Vi startade den lediga dagen med att få frukost serverat av skithögen vid 07:00 (han är bäst). Efter det duschade vi och sedan åkte jag och Hedda till stan och Skithögen till jobbet igen. Storhandling inför helgen var målet med vårt stadsbesök idag, och NATURLIGTVIS fick vi avstämning, det är så irriterande och även nervöst när det händer, än mer när man är själv med Hedvig som gärna plockar bland varorna åt en. Man känner sig ju som en brottsling varje gång, men som tur var stämde det idag igen :)

I helgen får vi finfrämmande från Borås och grabbarna är här. Ser fram emot helgen en massa!!

Hoppas ni alla får en mysig helg!


Lägger ut lite bilder från resan igen....Slagen badhjältePå ENORM frukt och grönsaksmarknad i KusadasiHedda redo för middag


Åker Dolmus


Lilla familjen - grabbarna och hund i solnedgångsmotljus


Jag har fångat solen :)


Bus


Jag och Hedda dansarVattenpipa med jordgubbstobak och Turkiskt te njöt vi av en dag
tillsammans med Torben och Inger vi träffade.