se där jag kom in...

.. har strulat en massa med inloggningen på bloggen. Därav blir det inga bilder idag utan endast en liten liten uppdatering i textform. 
Är hemma med sjuk liten prinsessa idag, hon fick feber igår och vaknade upp med 39.5 idag, stackars, men hon är trots detta glad och sprallig och har lekt större delen av förmiddagen, nu har hon dock gett efter för feberns tillhörande trötthet och sover tungt i sin säng. 

Helgen har precis tagit slut och den har varit mysig och skön, killarna kom i fredags och vi startade ldfigheten med fredagsmys som sig bör. I lördags åt vi god ägg och baconfrukost och packade sedan ihop oss för att tillbringa några timmar på äventyrsbadet i Skövde, vi hade asagörasketakul, Hedvig njöt nog mest av alla det lilla vattendjuret, hon åkte till och med STORA vattenruchbanan med Pappa två gånger och tjöt av lycka hela tiden, hon gör till och med försök till simtag så fort hon kommer i vatten, dock har hon inte möjlighet att bära upp sig själv men hon gör tappra försök må jag säga. Vi fick även den stora lyxen att åka direkt till Tibro efter badet där middagen stog på bordet åt 5 hungriga badbusar, tack mámma och Rolle det var supergott och mysigt.

Igår städade vi huset ordentligt på förmiddagen, efter det åkte jag , Hanneman och Yra ut i skogen en timma där hon fick träna upplet och springa av sig, Hanneman är jätteduktig med hunden och gjorde ett trixit spår åt henne. Hon sov i flera timmar när vi kom hem, härligt med stimulerad hund ;). Jag startade med lunch och sedan slappade vi ett tag tills killarna skulle in till stan och mamma & Rolle kom på fika. 

Tyvärr blev ju Hedvig sjuk men annars är vi nöjda med denna helg, nu startar ny vecka och även ny månad, ett steg nrmare den efterlängatade våren....


(en bild bjuder jag på, objektet som oftast, vår trollunge)