Vintertid

Klockan ställdes om i helgen, och det märktes ju i morse om inte annat, det var ju betydligt ljusare.. men gårdagen kändes lite halvförvirrad när den inbyggda klockan inte alls stämde överens med armbandsuret.

I fredags var jag och Heddapedda i Skövde nästan hela dagen, började med ett besök kl 9 hos Hedvigs audionom Maria på Hörselochdöv på KSS. Hedvig lekte mst medan M kollade hennes apparater, sedan blev det en hörselmätning med hörapparat, hedvig skulle lära sig ett nytt moment, istället för att titta på tvskärmarnas bilder när ho hörde ett ljud skulle hon nu lägga en studsboll i en låda som bekräftelse på att hon hört, hon fixde det galant och med beröm från med och Maria blev hon väldigt ivrig att få lägga i bollar i lådan.

Sedan åkte vi in till stan för att flanera och fördriva tid tills Kicki slutade skolan så vi kunde ha playdate med henne och Sigge. Hedvig ville fika så det gjorde vi jag och hon, mysigt. Sedan shoppade vi lite smått och gott innan det var dax för att möta upp fadderKix. Åkte sedan hem till henne där det blev kaffe/saft och pepparkaka och lek. Sigge och Hedda hade några små fighter om vissa leksaker, tills dom fann ett gemensamt intresse i att tända och släcka hallampan, det vill säga, Hedvig som var lång nog tände och släkte medans Sigge glatt hejjade på med glada tillrop! På kvällen blev det fredagsmys med bröderna till Heddas stora glädje.

Så kom lördagen, och runt lunch fick finbesök från Borås som stannade över natt, hade en mycket trevlig dag och kväll.

Igår var vi och kollade in Jake the snake när han spelade hockey, Hedvig agerade hejjarklack och satt på läktaren och skrek "Gaaaaakooob" och klappade händerna, stolt som få.

Så förutom en påbörjad förkylning har vi haft en toppenehlg !