Veterinärbesök, Göteborgshelg och nybliven 6 åringFörra veckan var vi på återbesök hos vet. för att ta nya prover på Yra och se om hon har rättt dos av sin medicin. Hedvig var med och tog hand om Yra under tiden vi vntade på vet. Allt gick bra och nu väntar vi in provsvaren som lär komma denna vecka. Skönt ändå att vi märker sån otrolig skillnad på henne, bara pälsen som inte är tillbaka till sitt rätta jag ännu, men enligt vet. kan det ta upp mot ett halvår så det är väl bara vänta och se.
 
Vi åkte till Göteborg i Lördags efter frukost, Yra var hos hundvakt. Blev en väldigt trevlig helg hos J och W, hann även med en sanbb kopp kaffe hos Farmor. Hedda var till en början aningen blyg efter att inte ha träffat farbor och fadder på nästan 1 år, men det löste snart upp sig och det busades rejält med fadder W.
 
Igår fyllde Yra 6 år (vart tar tiden vägen) och det firade vi genom att jag och hon tog en lång powerwalk i solen på eftermiddagen när vi kommit hem, sedan var det gympa för lilltäva, löpning för pappa och fotbollsträning för Hanneman innan det blev middag och soffhäng.