Uppdatering

 
I tordags var jag och H på hörsel och dövverksamheten för uppfäljninfmöte och plan inför hennes kommande förskoleklasstart. Eftersom hon nu blivet stora damen har hon fått uppgradera till att göra samma slags hörseltest som vuxna gör, alltså sitter hon i ett ljudisolerat rum med lurar och en knapp i handen, och ska således trycka var gång hon hör ett pip eller brum.
Denna lilla damen ifråga tycker att detta är ganska spännande och koncentrerar sig väldans på att lyssna och trycka. såpass att hon är ganska trött efter testerna avslutats. Men i torsdags fanns det inget utrymme för att vila efter audinomen var klar, utan direkt vidare till läkaren, Dr. S berömde H för hennes öron som han sa var -lika fina inuti som resten av H är. Stolt som en tupp traskade hon ut från undersökningen med en ny fin ring på fingret som hon valde ut den lilla lådan.
Vidare till nästan rum, där vi träffade hörselpedagog och ingenjör. Totalt tillbringade vi 2,5 h på avdelnningen, och det var en ganska slö liten 5 åring som satte sig i bilen för att åka hem.
 
I lördags var Skithöen på utbildning hela dagen, jag och Hedda fick sysselsätta oss på egen hand, och tog en tur till biblan i Skara.  var mysigt att sitta och läsa böcker i någon timma. på eftermiddagen blev det årsmöte på brukshundklubben och sedan god middag och soffhäng.
 I söndags kom mamma, R och bror m familj. Vi gick ut och åt allihopa och avslutade med kaffe hemma hos oss, för att fira min födelsedag. Fick fina blommor, smycken och en Maja-lykta.
Eftermiddagen tillbringades i Vinninga, H gympade och vi var ute och sprang, min första runda på länge då förkyldning har hindrat. Men det blev 6 km i hyfsat tempo, vilket känns i kroppen nu i efterhand. Träningsvärk är nog ändå den enda värken man kan njuta en und av :-)