förra helgen..

...hade vi kalas för grabbarna som båda två fyllde år tidigare i sommras, då vårt hem är väldans trångt så blev det fest i ladan med grillat.

Grabbarma fick gå skattjakt/klurighetsrunda för att hitta sina presenter. Dom fick varsin BMX vilket var uppskattat som tusan av dem båda!

Nedan kommer lite bilder från helgen.

Tårtbak innan frukost.... sovfrisyrer!! :).. alla barn var med och fixade tårtorna, till och med Hedvig som, låg i insatsen och gav oss glada tillrop såsom gaaah, maaaa, grrll och neeeeh....Resultatet (Hanneman valde vad som skulle vara ovanpå)
Synd att inte farmor var med och fick godistårta... får göra en till dig en annan gång Waihlit...
Det går att ha mysigt även i en lada!Lukas tyckte att farmor behövde hjälp med matenÄven jag & Rolle som allt som oftast är fotografer hamnade på bild, tillsammans till och med
(även Hedvig fast hon äter vid fototillfället)....Jeppen var även han ute på cykeltest, å tydligen även hjälmtestdet har cyklats en del sedan presenterna gavs kan jag lova... ett nytt jättegupp har plötsligt dykt upp bakom vår lada, (undrar om vi fått hit någon slags genmanipulerad sork till HasslösaI helgen som kommer ska vi åka till High Chaparall har vi bestämt så nu hoppas vi på finfint väder... bådar inte så gott när man kollar ut på spöregnet och halvstormen idag men man får leva på hoppet.

#1 - - Jeppe:

Vilka snygga bilder.Måste vara en proffsfotograf.

#2 - - Anonym:

Fy bubblan, vad jag är avundsjuk. Jag vill också vara med på kalas! Ni ser ut att ha haft det riktigt mysigt. Jag uppskattar att du tänte på mig angående tårtan. Jag har ju haft den förra som bildskärm i min mobil ända tills Hedvig var här senast. Nu tronar hon där och kikar så mysigt på mig var gång jag skall ringa.

Ha det så himla kul på High Chaparall, det skall bli fint väder - har det sagts mig.

Kram Waihlit

#3 - - ViLLa:

Ni har d gött! Härligt att se... Kram

#4 - - solweig:

Tack för en jätte trevlig kväll i Eran mysiga lada!!

Kram Mor