...funderar på att bli en avhoppare...


 Du är på dag 227 av 280. (81,1%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 2 fulla dagar (v32+2).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 22 maj 2009
Du har 53 dagar kvar till beräknad förlossning.

HJÄLP, om 53 dagar är det (enligt beräkning) meningen att jag ska förlösas, jag känner att jag inte riktigt r redo för det, att det är en otäck sak som jag gärna låter bli, därför funderar jag på att hoppa av det här med graviditeten, eller bara stanna den i detta skede så att jag kan starta igång igen när jag har ett bättre tillstånd rent mentalt för att närma mig förlossning.
burrburr...Nu är helgen överstökad, i Fredags hade vi myskväll fats vi blev bara tre st + hund ur familjen då den äldre sonen var på disco. Den ungre valde att vi skulle äta kött, pommes och bearnaise så det fick bli så :) sen var det lets dance som gällde.
I lördags vaknade vi redan vid 07-tiden och gick upp för att äta frukost, sen kopplade skithögen vår nya fina traderaspringer till sin cykel och så tog vi tre + hund (som aldrig varit med på cykeltur tidigare) en liten sväng.
Efter det satte vi oss i bilen och åkte hem till min bror för att träna hund men även bjuda på vetekrans då jag blev hotad med att bli utan julklappar om jag inte kom med fika :).
Våran hund som inte är riktigt klok bland andra hundar levde runt rejält innan hon taggade ner så pass attt det gick att träna med henne, men med brorsan hjälp funkade det till slut riktigt bra, och det var skoj att se henne fatta vinken till slut!

Hem och käkade lite, sen åkte lilleman iväg på "party" mellan 18-20 och kom lagom hem till Robinson & earth hour, vi släkte ner hela huset + värmen tände massa ljus och vedspisen och sen lät vi faktiskt tvn stå på (kan inte begära för mycket av en 10ååring.) verkade faktiskt om dom flesta i Hasslösa var duktiga och miljömedvetna och släkte. Jag tyckte att det var hemskans mysigt iallafall.

oj jöööösses var klockan går.. får fortsätta en annan gång.. måste dra iväg mot patille nu....
#1 - - Anonym:

Jösses vad tiden går fort snart blir jag mormor!!!!

Kram Mor