Alla Helgona

Är egentligen inte så förtjust i Halloweenfirande, utan tycker att Alla Helgona ska vara den tid då vi tänker lite extra på nära och kära som inte längre finns med oss. Men, som förälder får man givetvis acceptera vissa saker och göra sitt eget firande av dessa helger, och nör Hedvig ikväll var bjuden på sitt första Halloweenkalas så fick vi förvandla henne till en söt liten Häxa! Hon tog detta på största allvar, och så fort smink och kläder kom på, fick hon både ny röst och annorlunda kroppsspråk, bjudningen hade varit jätterolig och det var en trött och nöjd liten häxa som kom hem strax efter 20. 

Vi har även tänt ljus i trädgården ikväll som ska få ljusa under helgen för de vi vill skänka en extra varm tanke denna helg, och imorgon ska vi försöka få till ett besök på någon kyrkogård och njuta av de vackra lyktorna där! #1 - - Mamma:

Även att jag tycker som Du att allahelgons dag är en dag man skall tänka på alla som inte finns med oss längre så var våran lilla H den finaste häxa jag sett så söt
Kram

Svar: Håller med Dig mamma, på alltihop!
Ebeeh

#2 - - Sara - Träning & Hälsa:

Oj, va häftigt med naglarna!

Svar: Tack, den lilla häxan var mycket nöjd!
Ebeeh

#3 - - Ulla i Tibro:

Måste vara kul att få förvandlas till en så söt häxa och umgås med kompisar. Helgen kan ju även få vara eftertanke kring livets ändlighet och hågkomst till dem som inte finns i denna dimension. Ha en fin hela familjen.

Svar: Tack Ulla, detsamma till dig!!! 💜
Ebeeh