2:a semester veckan

har just börjat, och efter en braig helg sitter ja just nu i trädgården utnför torpet i en brassestol och väntar på fikafrämmat, ekström och louise.
Varit en sväng i göteborg idag, för lastbilskoll och fika hos skithögs mamma...

I lördags var vi på grillfest i hjo hos ekströms föräldrar, måste påstå att det var hemskt lyckat, och nästan inge regn alls!!! och nu i denna stund skiner faktiskt solen lite på mig, kors i hela taket, men det är faktiskt dagens sanning!!

Ifredags var vi utbjudna på restaurang av min kära mor, ja , skithög + barn och bror med smbo.. god mat men vi fick vänt i över en timma på att få den till bordet, så vi har fortfarande inte konstaterat om den var god för att den var god eller om det berodde på att man höll på att dö av svällt vid tiden man fick sin tallrik serverad...

I lördags på dan när vi va rlite lagom bakis tog vi 4-hjuling/crossen ut på tur och letade lite svamp.. hittade ENORMA mängder.. fick tillochmed lämna kvar svampisar som inte fick plats i den överfulla icakassen.. mums så gött det är.. inte lika kul att rensa dock men, det gick det med..


örkarnte mer än så...

EMMA hela dagen

jupp idag har det varit min dag hela dagen.. ( även alla andra emmor grattis till er), har även varit min första semesterdag. Den startade ganska bra.. vaknade vi 07 och vägrade gå upp.. somnade om och vaknade igen vid 08 av att jag fick ett grattispånamnsgaden SMS av kollegan, vägrade gå upp ännu en gång och vaknade 99.40, tyckte att det kändes mer okej att vakna vid den tiden på min namsdag/semester. Gick upp efter ett god morgonsamtal från skithögen, det regnade... OVANLIGT (Jaaa ljööög) gjorde mig faktiskt inget, har ju SEMESTER jihoo.. duschade drck kaffe, och tog sen en liten regnparaflaxpromenad..

Lyckligtvis kunde världens bästa skithög sluta tidigare idag, så jag passade på att agera semesterhemmafru och hade rödspättan redo när han kom hem. Tog en tur till Hjo och köpte gardiner till torpet för att sedan styra vår kosa vidare till Skövde och kolla på lite bilar..
Blev fika hos mor och rolle på vägen hem, lånade lite kläder av mammsen..

I morgon ska ja gå ut på krogen med brors sambo, på tisdagsklubben i Lidköping.. ska bli hemskt intressant..'


GÖÖÖZZ som körv ( och körv som e så jälá göözz) tapeterna är uppe och färgen sitter på väggarna i torpet, tack vår alldeles underrbara kicki för all hjälp.. hyllorn i barnens rum e även dom uppsatta och gräset e snyggt klippt ( sååå asredig skithög)

Det bästa e att i morrn e de bara min KRISTINA dag.. så himla braigt att få 2 dagar i rad som e som mina!!!

wiiiih

8 TIMMAR!!!

Sen är det semester, 3 veckors ledighet, overkligt fantastiskt skönt ska det bli!!
Som synd att inte skithög är ledig med mig bara.. det är minus på riktigt!

Igår efter jobbet agerade vi asrediga och tvättade 6 maskiner tvätt.. lägenheten ser nu mer ut som en tvätteria och kommer lukta sköljmedel resten av detta året antar jag, men rediga var vi.

Ikväll blir det torpet, hoppas på bra väder och kall öl faktiskt.. känns som om det kunde passa mig och min personlighet just idag! Lördagen finns det ännu ingen direkt plan för, och på söndag kommer kicki och fixar det sista vad det gäller tapeter och färg!

Höll på att välta min granne (räven) i trappen i morse... kom kånkandes med en tvättkorg full med grejer, matlåda och min egen väska.. trodde i min enfald att han kanske skulle flytta sig lite åt sidan när jag kom men tydligen inte.. benet på tvättkorgen slog hans smalben och ahn snubblade till, som tur var var han nog nykter så han höll sig upprätt.. ojoj jobbigt det hade varit men något slags benbrott på morgonkvisten som plötsligt var mitt fel!! Men som tur var slapp jag detta!

Kaffe dax

tjou