tidig morgon

vaknade redan strax efter 04 i morse efter att ha drömt massa störande drömmar som fick igång tankeverksamheten. Vid 05:15 gav jag upp mitt somnaomförsök och satte mig i soffan efter att ha laddat kaffebryggaren och läste i min vampyrbok. (Stephenie Meyer : Ljudet av ditt hjärta)
 
Idag är det full rulle mer eller mindre, på förmiddagen ska Hedda till BVC och Skithögen till läkaren, sedan ska jag klippa mig i eftermiddag och efter det ska jag agera chaufför då mannen ska på Wiskeyprovning ikväll.

Just varit ute och morgonrastat hunden, det var KALLT vinden letade sig in under jackan och kylde ner hela kroppen på bara någon minut.. ucsh och fy, det räcker med vinter gott och väl nu!!!

Snart är det helg igen, vet inte vart denna veckan tagit vägen......

helgen.

ja nu är det söndag igen och ytterligare en helg har rusat förbi i rekordfart.

I fredags hämtade vi Hanneman och hade lite fredagsmys här hemma, Snake var och lanade hos en kompis.

I lördags åkte jag, skithögen, Hedda och Yra in till stan för att fika med Farfar & Eda och sen socialtränade vi Yra på stan, gick toppenbra!! Detta efter att Jeppe cyklat med henne nästan en timma så hon var nöjd och glad dobbis efter aktiviteterna. Stor son hämtades upp och resterande del av dagen ägnades åt bland annat middag, och robinsson.

Idag har vi varit ute på långpromenad med Yra (efter dammsugning av huset och tvättstugesysselsättning), slog oss samman med Simon och hans hund Tora som även följde med hem på en kopp te efter promenaden. Efter att vi hade käkat skjutsades den store sonen in till stan för sammling inför bandymatchen som börjar om 5 minuter, jag Hedda och Johannes stannar dessvärre hemma då det var utomhus idag och varken min förkylning eller Hedvigs lilla feber behöver den kylan. Frisk luft har vi ju redan fått idag trots allt.

Tackade JA till erbjudanet/förfrågan om att bli SkaraBKs sekreterare idag, ska bli kul att kunna ställa upp lite extra för klubben som vi trivs så bra i.

Nu ska jag kolla över firmans ekonomi innan det blir soffan en stund, ska även ta hand om sista tvättmaskinen för idag.

8 månadersdagen

Ja idag fyller vår lilla skatt 8 månader, detta sammanfaller dessvärre med att jag är förkyld och febrig...

bilderna är från förra veckan när fadderkicki var här och Hedda fick sina julklappar av henne till Hedvigs stora förtjusning!! Fick sina första skor, en fin virkad filt som Kicki knåpat ihop själv, och en pinglande pingu.
Även jag fick en present, en sjal som även den är designad och tillverkad av Mofallatösen, TACK KICKI DU ÄR BÄST!!!!