lite foton

på min och kickis utflykt!!

 Läckö slott!!!!!


 Bildbevis på början till årets första dopp + Yras första bad i lvet!! hihi

både igår och idag

Har jag och min bästa tjej kicki settt till att ägna oss åt varandra. gå r kom kicki hem till mig vd 10 tiden och eftefr att ha handlat lite oicknick åkte vi till Läcköslott. Efter en dryg timme på slottet och en´uns mer almänbildade och uttröttade på de la Gardieporträtt men dock även nöjda med att man under 26 år fick gå gratis på slottet + att man fick en glass innan man åkte hem (plus i kassan) åkte vi iväg för att leta badställe anpassat till hund... efter några små äventyr på småvägar hittade vi en liten bårhamn/badplats där vi placerade oss + hund på vågbrytaren. 
Solade fikade och badade och begav oss hem vid 3 tiden, något solbrända.

Idag gick jag upp med skithögen och följd med honom till jobbet, vid 8:15 åkte jag till skövde och mötte upp kicki som följde med mig som moraliskt stöd när jag klippte mig, det blev kort denna gången! Efter en snabbruch genom Ginatricot åkte vi hem till kicki & peters nya fina stora hem och tog en kopp kaffe innan jag begav mig till skara. Nu ska vi snart iväg och  käka lunch... ska bli mums.

tjo! 

semestervecka.

Ja, just hela denna veckan har jag semester, behövligt! Och just denna veckan bestämde sig vädret för att bli bättre för var dag som går.. jiiihooou! Ibland har man turen på sin sida även om det känns som om det inte är allt för ofta :)

i morgon ska jag ha en kickidag. Det betyder att jag och min bästa tjej kicki hittar på något skojsigt en hel dag och bara flyr tillbaka till vår tonårstid och är nostalgiska. För alla utom oss är vi relativt outhärdliga sådanna dagar, men vi har sketakul. Ibland är vi så pass tillvida interna i vår relation att vi knappt förstår varandra, därav är vi inte så trevligt sällskap för folk omkring oss. Därför är det så himla braigt när vi tar oss sådana häringa dagar för då slipper alla andra bli lidande!
Just i morgon ska vi åka till Läcköslott och bli bildade, sen om vädret tillåter ska vi bada någonstans och ha picknick! Längtar efter min tjej så detta ska bli jättekul!

Igår var vi asagörasketa duktiga i vår familj. Efter att jag hade hjälpt skithögen lite på jobbt åkte vi hem och hade storrensing på såntära som man inte tar sig tid för att slänga, såson tomkartonger, glasflaskor och pantburkar och åkte till miljöstationen + ica och pantade.. skööönt som tusan när sådant blir gjort!!