Lediga

Idag är jag och Hedvig lediga, efter hennes först "riktiga" dag på dagis. Allt hade gått jättebra, fröknarna sa att dom sällan varit med om ett så tryggt och tåligt barn som Hedvig, tydligen är hon även följsam, lägger dom henne på madrassen sover hon, sätter dom henne vid bordet äter hon, ta på sig kläder och gå ut är skitkul likväl att gå in. Hmm... hon kommer bli en guldanställd i framtiden om det fortsätter såhär, alla chefers dröm ;)

Vi startade den lediga dagen med att få frukost serverat av skithögen vid 07:00 (han är bäst). Efter det duschade vi och sedan åkte jag och Hedda till stan och Skithögen till jobbet igen. Storhandling inför helgen var målet med vårt stadsbesök idag, och NATURLIGTVIS fick vi avstämning, det är så irriterande och även nervöst när det händer, än mer när man är själv med Hedvig som gärna plockar bland varorna åt en. Man känner sig ju som en brottsling varje gång, men som tur var stämde det idag igen :)

I helgen får vi finfrämmande från Borås och grabbarna är här. Ser fram emot helgen en massa!!

Hoppas ni alla får en mysig helg!


Lägger ut lite bilder från resan igen....Slagen badhjältePå ENORM frukt och grönsaksmarknad i KusadasiHedda redo för middag


Åker Dolmus


Lilla familjen - grabbarna och hund i solnedgångsmotljus


Jag har fångat solen :)


Bus


Jag och Hedda dansarVattenpipa med jordgubbstobak och Turkiskt te njöt vi av en dag
tillsammans med Torben och Inger vi träffade.

olöst okaxig mamma

Ja ibland är man inte så kaxig som förälder, idag är en sådan dag, Hedvig är ensam (förutom alla barn och fröknar då förstås, men ensam utan mamma eller pappa) på dagis.
Hon satt och gungade när jag gick och kikade lite surmulet på mig men bestämde sig ändå för att vinka en litenliten hejdåvink innan jag försvann runt knuten. Hon ska vara ensam ändå till 11:45 och även äta på dagis, soppa som det inte vore nog, jag rekomenderade personalen att låta galonbyxorna sitta på och eventuellt även jackan ;)

Hedvig verkar tycka att dagis är ett relativt okej ställe annars, hon leker bra, tycker att samlingen är toppen och har redan börjat följa med i sångrörelserna, och det bästa av allt är fruktstunden. Idag hamstarde hon så mycket äpple att hon fortfarande tuggade på ett hon sparat i kinden vid blöjbytet.


Vår semester i Turkiet då, jo den var helt fantastiskt, att bo på lyxhotell med all inclusive var helt underbart, framförallt med småbarn. Vi har njutit av varenda sekund och Hedvig uppskattade semestern hon med, även flygresan gick förvånansvärt bra.

Men nu är vi hemma i vardagen igen och plötsligt känns det inte som om man varit borta alls.
Och nästa vecka börjar jag jobba på "riktigt" konstigt men det ska bli kul, även om vemodet kring Hedvigs dagisvistelse ligger och svider lite i magen.

Nu blir det en kopp kaffe och tvättupphängning ute i det fina höstvädret.


liten och snabb uppdatering

hinner inte skriva och berätta om vår semester men lägger ut lite bilder från farmorBritts besök och även några få från Turkietvistelsen... håll tillgodo.


Turkiet, KusadasiAtt Hedvig gillar vatten vet vi sedan innan, men att hon skulle förvandlas till en lite knubbsäl under resan visste vi inte, hon tillbringade ca 4 timmar om dagen i poolen och lärde sig dyka!Kan själv!!!
Hedvig åter numera äpplen själv, hon har även börjat skörda frukten, eller ja plocka upp från marken åtminstonde, så är hon i trädgården kan man räkna med att hitta henne vid äppelträden, ätandes.


SÅÅÅÅÅ har det hänt, Hedvig har börjat gå, dina första tre steg tog hon förra veckan poå dagis, så nu tränar vi för fullt, 7 steg är rekordet än så länge!!!