midsommar är över

och sicken mysig midsommar det blev sen, vi blev 13 stycken hemma hos oss som firade för fullt, dessvärre med tidsvis spöregn, men vad gör det när man har nytt fint uterum :)

Bara dansen som vi lev aningen regnvåta av, men barnen hade roligt och det blev ganska mycket folk ändå runt midsommarstången, dock inga sommarklänningar utan regnställ!
Yra vågade sig inte på dansen men hos iaktog!


Midommardagen ägnade vi åt promenad på kinnekulle med svåger, svägerska, svärfar och Eda, också hundar förstås, sedan blev det middag hemma hos svärfar och Eda.
När maten var uppäten och vi hade umgåts färdigt åkte vi hem och agerade asrediga, kokade saft på rabarber och jordgubbar, både jag, skithögen och Hedda var fullt aktiverade med detta.

Söndagen gick i fixaranda, huset blev städat, tvättkorgarna minska i volym, sängen blev nybäddad, gräset klippt och kanterna trimmade, det hela avslutades med grillning, skön söndag vill jag påstå!

Såhär färglada och schnööögga var jag och min skithög på bröllopet förra helgen för övrigt..


midsommar på gång

och återigen tycker man att tiden går sådär läskigt fort.

Men fredagen ser jag fram emot då huset fylls med folk som ska fira midsommar med oss, god mat och dryck, och lite dans runt midsommarstången ska vi väl klämma in också förstås.

Ikväll ska vi iväg till bror för att träffa våran farmor som är i Sverige denna veckan, ska bli mysigt och roligt att träffa henne, var ju ett år sedan sist nu.

I övrigt rullar allt på, jag har påbörjat en valpkurs, hjälpinstruktör, på klubben tillsammans med Mia vilket är jättekul, och nu ser vi fram emot semestern i varberg tillsammans med Kix och hennes piratfamilj, förhoppningsvis blir det strålande solsken så vi kan låta barnen bada sig skrynkliga, få snygga brännor och härligt kylt rose´vin ute i en ljummen sommarkväll... så har jag iallafall tänkt mig att det ska bli!

glad midsommar önskas
Nu kommer dom..

.. bilder från Hedvigs 2 årsdag, har dock inte hunnit redigera dom så håll till goda med orginalbilder!

Kom ett paket från gammelfarmot i England.....I det låg en ryggsäck, och till Hedvig förtjusning (tjöt av glädje när hon öppnade den) låg det något i den också!Små söta bollar, Hedvig plockade i och ur dom hur många gånger som helst, och nu är det väldigt noga att lägga tillbaka bollarna  i väskan när man lekt med dom, dom hör ihop enligt henne!Tack söta farmorBritt!!!

Och så kalaset i bildform...Hedvig fick massa fina saker, bland annat trehjuling, badrock, docka, laga-mat-leksaker, ett kök, gräsklippare och massa massa mer fint.

Heddas blivande man kom förstås för att fira!
Men det är jobbigt att fylla år, tur att mormors knä fans tillhands på kvällen...


22/5 själva födelsedagen fick hon present av mamma & pappa, det nya köket gjorde succé..

i liite för stora tofflor lagas det mat för fullt


Och på sin födelsedag blir det såklart lek i stadsparken...


Det var allt för nu, nu ska vi förbereda oss på att ha en härlig helg, ha det gött!