KräftskivaI lördags vankades det kräftskiva, och jösses va roligt vi hade. hade skrattkramper redan innan vi hunnit äta upp första kräftan och så frotsatte hela kvällen/natten/morgonen.. kl 04:30 kom vi hem, det är tecken på en mycket rolig fest där timmarna försvann fort, det lektes, tävlades, dansades (fågeldansen upprepades flertalet gånger, dansade till och med på stolarna) vi tackar dessa fantastiska värdar för en kanonkväll!!! Och tack mamma och R som tog hand om alla barn och hunden!!!

Höstmyset

Ja, nu börjar det  ju faktiskt bli höst, och jag har inget emot det jag gillar hösten, färgerna, myset, dom tända ljusen, svampplockningen, den klara luften och äppelskörden i trädgården vilket i övrigt slår något slags rekord i år, jösses va äpplen vi har, det tråkiga är ju bara att det ska regna hela tiden, men inget ont som inte har något gott med sig, vi fick ju tillexempel denna vackra regnbåge till utsikt vid en av veckans middagar.
Hedvig har börjat sin fotbollsträning igen efter sommaruppehållet, och hon verkar tycka det är skoj, förra gången stod hon i mål, och tog såklart alla bollar (enligt henne själv)
På vår lediga dag i onsdags var vi i skövde hos K & S, kollade in deras nya hus och lekte/drack kaffe/åt lunch (soppa och pannkaka med färska hallon som bilden nedan visar resultatet av) och pratade ikapp all tid vi missat under sommaren.
I helgen blir det kräftskiva för mig och skithögen, ska bli kanonkul. Hedvig ska ha kusinerna hemma hos sig för övernattning vilket hon ser fram emot, hon har tjatat om det sedan förförra veckan, mormor och R är snälla och barn/hundvaktar, Hedvig sa till mormor att hon minsann fick sova på luftmadrass så att hon och kusinerna får ligga själva i dubbelsängen :-)
f

 
 

Älskade Mamma

I lördags fyllde vår älskade mamma 60år, detta firades hela dagen. Hon och R kom till oss redan på förmiddagen, och eftr lite lunch åkte vi till vänermuseet ihop med Brorsan och hans familj. Dom hade en ritigt kul utställning om sol/vind/vattenenergi, nedskräpning osv. Efter några timmars strosande hämtade vi upp festmaten och åkte åtr till Vinninga. God mat, presentöppning, god dryck, trevligt sällskap, lek & bus förgyllde eftermiddagen och kvällen,  och så småningom förvandlades uterumet till dansgolv.
Och det viktigaste av allt, vår fina mamma verkade väldigt nöjd med sin dag.