London weekend

Sicken härlig resa vi har haft, onsdag-söndag i London med Pappa Storebror och farmor Britt, vi har sett allt som är värt att se, promenerat, njutit av god mat, vin och öl och umgåts. Vädret har visat sig från sin bästa sida hela tiden och vi har verkligen tagit vara på tiden.
 
Morgonpromenad innan frukost för att sedan bege oss ut på diverse äventyr.
 
Tack allihop för en toppenresa.
 

Apr. 19, 2013

Denna veckan har varit hysteriskt fullbokad och därmed gått väldigt fort, i tisdags var en mycket spännande och lite pirrig dag, jag påbörjade min tatuering på armen, satt mellan 13-19 hos min tatuerare Linda på living art tattoo och var trött efteråt men SUPERnöjd, nu är det bara en sittning kvar tills konstverket på min arm är klart!

Igår hade jag och Stina uppstart på våran grundkurs, förutom stormvindar så gick det superbra och gruppen är jättetrevlig, får nog en rolig vår och försommar med dom.

Skönt med fredag efter en fullspäckad vecka.

Snart är det dags för Londonresa också, ska bli asagörasketasköj!!

Beställt och klart

I lördags efter att Skithögen varit spårläggare på elitspåret i Skara åkte vi till Göteborg. Lite pannkakor och kaffe hos farmor senare åkte vi vidare mot IKEA medans farmor och Hedda hade egentid.
Vi planerade färdigt köket och efter god hjälp av personal på köksavdelningen beställde vi köket kl 19:45!! Så om några veckor kommer det i platta paket och jösses vad jobb vi har framföross, men asagörasketakul det ska det bli!
 
Väl tillbaka hos farmor fick vi god mat med tillhörande vin och lite skitprat innan det blev dags för sängen.
 
Efter frukost på söndagen åkte vi hemåt, hämtade hunden, åt lunch och klädde om för 5 årskalas.
 
Väl hemma igen och lite middag senare var hela familjen trött efter en intensiv men kul helg! Tack alla inblandade!