nu var det längesen..

..jag lyckades få en stund över till att blogga.

Vi har hunnit med att semestra i Borås x 2, falkenberg och danmnark och självfallet passat på att insupa det fina vädret så mycket som möjligt.

Kom hem i söndagskväll efter en fantastiskt bröllop. JÖSSES vilken fest vi har fått uppleva, Anders och Loiuse var hur fina som helst och danskarna vet hur man ska ställa till kalas vill jag lova, dom har varit underbart gästvänliga och mysiga och i lördags hade vi en bland dom roligaste kvällarna på länge!

Hinner inte med att skriva nu heller men ville mest berätta att vi har det bra!

Hedvig äter grus i Borås Djurpark!Hedda och pappa ser på säluppvisningAporna var spännande...
Yra är tältvakt i falkenbergHedda sov som en liten prinsessa i tältetoch hjälpte till med luftmadrasser medans pappa spännde tältet

Har en himla massa bilder från semestern men det får bli en annan dag.... håll tillgodo med dessa så länge..

kram

snart semester i familjen

ja, faktiskt så vankas det semester i vår familj, eller ja försök till iallafall, bara att hoppas på att inte oförutsett inträffar och att skithögen faktiskt kan vara ledig!

Två veckors ledighet är tanken att det ska bli, jag var och jobbade igår och plockade med mig det som är mest akut den närmaste tiden hem för att kunna joba undan lite.
Vi starta ledigheten med att åka till Borås över helgen för att hälsa på Anders och Louise, Yra och Hedvig ska med dom också, ska stanna till söndag.

Sedan blir en tripp till Borås på tisdag igen, fast denna gång till djurparken och tilsammans med mor, rolle, Brorsan med familj och så vi då förståss, ska bli mysigt. Sen har vi inget mer planerat förän vecka 29 då vi åker till Danmark för att gå på bröllop, Hedvig får då ha en hotellvistelse hos mormor och Roland, då vi inte tror att hon vill åka bil till Odense!

Förra helgen var jag på möhippa i Hjo, jösses så skoj vi hade och den blivande frun uppskattade dagen hon med vilket var hela vitsen ;).
På söndagen blev det släktkalas här hemma då grabbana plötsligt blivet 15 resp 12 år gamla, så det blev lunch, tårta och paket med alla som ville vara med!

I tisdags tog jag och Hedda en roadtrip, blev lunch hos mormor och Roland och sedan fika i Mofalla hos kicki och Sigge, trevlig dag. På onsdagen åkte vi till Skara och badade på vilanbadet med Anna & Aron, vårt lilla vattendjur till dotter var överlycklig och ville bada HELA tiden. På kvällen blev jag och Hedvig bjudna på grill hos bror med familj, då Skithögen blev tvungen att jobba, perfekt, fick mat och lite hundaktivering i ett !!

Hedda planerar ett bad med kläderna på