Avslutning

Nu känns det som om våren är här, för nu har vi haft gympa-avslutning för Hedvig. Enda gången på terminen vi föräldrar får vara med är just på avslutningen, och det är väldigt mysigt att få se på de små liven när dom tränar så alla små kinder blossar röda. Kunde inte ens få bild med skärpa på lilla H när hon kom susande över det gröna golvet, fick passa på att ta ett när hon stod still för en liten stund.
 
Intresset för bokstäver är fortsatt stor, så i söndags satte sig H ner med sin bokstavsbok och tränade på bokstäverna B och C, gäller ju att ligga i inför skolstarten till hösten.
 
 
 
 

Vardag i svartvitt


Blev utmanad häromsistens att lägga upp 5 svartvita vardagsbilder under fem dagar och tänker att jag även kan dela med mig av dem här!, mina bidrag till utmaningen blev följande:
 
 
Denna bild är från i morses, då jag begav mig mot västkusten i dimman för att leverera bud, havet var magiskt bland dimslöjorna, fick dock ta en bild inåt land, då det mest blev vit gröt av altihop igenom kameralinsen.

Gårdagens bild visar vardagslyx, då jag och min älskade Skithög tog oss friheten att äta frukostbuffe på morgonen, bra start på dagen helt klart.


I onsdags hjälpte lilltäva till i tvättstugan, här i full fart med att hitta strumpor i tumlaren.


En liten eftermiddagskoll av huset, golvet på plats, om ännu bara i paket..... men det tar sig...
 


Kvällsmys i soffan med lilltäva.
 
 
 
Trevlig helg! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
 

Groupies, utlånat barn, inköp, vandring och VAB

 
Förra helgen lånade vi ut vår lilla skatt till hennes mormor och R, och så åkte vi själva till IKEA för diverse inköp till huset. Känns ganska skönt att det går framåt och att man får börja inhandla saker, förstärker ändå känslan av att man faktiskt kommer få flytta tillbaka till sitt hem så småningom. Då lilla H stannade borta över natt, passade vi på med lite sovmorgon på söndagen för att sedan åka ut och vandra i Valle med hunden innan det var dags att åka och hämta henne.
 
Lilla H har fastnat för låten Groupie, och har tränat på att ta just sådana bilder, "- titta nu mamma, nu är det bara jag på bilden, det är en selfie, men nu när du och pappa är med så är det en groupie!" så sjunger hon låten fär full hals i bilden :-) 
 
Natten mellan tisdag och ondag kom det en glödhet liten täva över till oss, tempen visade på 39.2 och hon skakade som ett asplös, så det blev VAB resten av veckan liten levde på isglass och yoghurt de första dagarna men på lördagen var hon piggare oc hbörjade bli rastlös, och trots att hon inte var riktigt feberfri överraskade jag henne med ett BIObesök. vi såg askungen och den lilla satt som ett ljus i nästan två timmar, trollbunden av filmen, och lycklig över att få komma ut och se lite folk.