"da´n för da´n före doppareda´n"....

jupp så var det 22/12 då, och även  Hedvigs 7 månadersdag, tiden går så fort så det är sjukt.

Funderade ltie över det där med tiden och hur fort den gått i år, och kom fram till att det kanske inte är så konstigt att det känns som tiden rusar, vi har ju haft en del omkring oss och mycket som hänt.

snabb uppdatering av 2009 händelser i vår familj.

-gravid
-Hedvig kom (22/5)
-Tyskland med bil ( och bäbis)
-Fick besked om hörselnedsättning och allt vad det inneburit
-dop som övergick till vårt bröllop
-Köpte hus
-Sålde Hus
-Hedda hamnade på sjukhus med urinvägsinf. i njurbäckenet 
-Flytta ut
-Flytta in
-Renovering

Och i dettta har vi ju levt det "normala" livet också med allt som det innebär med barn, hund och hem + att firman ska drivas också!

Vi har iallafall hunnit med det mesta julstöket inför helgen, maten är inhandlad (förutom vörtbröd som lös med sin frånvaro i butiken) det är pyntat, köttbullarna är stekta, skinkan griljerad, godiset bakat och pepparkakorna fixade, Jag och hanneman bakade dessa i helgen, han tröttnade på formarna efter ett tag så jag gav honom en kniv att skära ut själv med, det blev då snoppar, tvapparater och jag gjorde några dragbilar till skithögen ;).
Så nu ska bara den salta sillen blötläggas

Hoppas nu att alla får en mysigt och härlig jul och ledighet, kommer lite bilder här nedan!

Massa kramar från oss!!!
Rädd....

..ja, jag är JÄTTErädd till och med, plågats i sömnen i natt och känner att hjärtat har höjt upp sin en frekvens och slår mer än vanligt, klump i magen och lite spänningshuvudvärk..... jag ska nämligen få en brutal, elak, vass, otäck gresasjukaspruta huggen in i armen idag vid 15:30, OM jag inte svimmar av innan dess vill säga....

FÖr övrigt är allt bara bra, vi börjar så sakterliga att komma iordning i huset, även om det är mycket kvar att paacka upp osv. så har vi ändå hunnnit ganska långt renoveringsmässigt.

Ikväll kommer grabbarna, eller jag åtmistonde en utav dom då den store ska på disco!

Ska ta en kopp kaffe till och se om mina nerver kan försöka förlytta sig en aning mer um´nder huden igen....


det blir aldrig som man tänkt sig...

.. nej, det har en tendens att bli helt tvärt om ibland till och med!

Förra veckan inte hade vi MYCKET att göra, jobb, renovering, flytt och flyttstäd skulle fylla vår vecka då det var besämt att den nya ägaren till torpet skulle få tillträde på fredagen.

Måndagen startade med att Hedvig blev sjuk, 39.5 i feber och hängig liten tjej, hon gick på alvedon hela dagen men febern ville inte ge sig. Hon kräktes och var inte alls sitt vanliga glada jag. På kvällen ringde vi sjukvårdsupplysningen då febern fortfarande låg hög och hon var flämtig, dom skickade oss till akuten i Skövde.
Efter undersökningar, blodprov och en massa alvedon fick vi åka hem igen då dom inte hittade något direkt fel på henne, så vi var hemma vid 1 tiden på natten trötta!
Tisdagen fortsatte med feber och natten till onsdagen vaknade vi av att Hedda hade en febertopp och skakade som ett litet asplöv och kräktes, sjukvårdsupplysningen rekomenderade alvedon i stora lass och sedan kontakta vår barnmorska på morgonen. Hon i sin tur bad oss ringa barnmottagningen, som bad oss avvakta under förmiddagen för att se hur Hedda artade sig, framåt eftermiddagen fick vi en tid på barnmottagningen på KSS och Hedda åkte in med världens bästa pappa medans jag stannade hemma med elektrikern!
Det visade sig att jag fick åka in till som jag med då Hedvig blev inlagd på grund av urinvögsinfektion som gptt upp i njurbäckenet. Fick stanna till torsdag eftermiddag och nu går Hedvig på antibiotika.

Tordagskvällen blev aningen intensiv, som tur var kunde mamma och Rolle komma hit och hjälpa oss annars hade vi aldrig blivet klara, mamma barnvaktade Hedvig, jag, Jeppe & Rolle bar och bar och bar och sedan avslutade jag kvällen med att städa torpet! Vid 22-23 tiden fick vi i oss lite pizza och kunde skicka hem Tibroborna! Tack mamma & Roland för att ni ställde upp, hade inte gått utan er!!!!

Fredagen blev husskrivardag så nu är vårt älskade torp sålt och vi har endast ett boende att bekymra oss om!

Måste även säga att vi har haft en helt underbar behandling på KSS både akutens och barnavdelningens personal har varit helt fantastiska!

Lägger ut lite bilder från helg hos Joakim & Wej och Babysim som mormor var med på.


Kan sitta själv!


Joakims näsa är god
Farmor kom också!


Mera välling pappa!!


det bjöds på GOD mat!