krypa är fantastiskt

på bara några dagar och trots brutalusförkylning har Hedvig kommit på hur man kryper, och i och med detta har en ny värld öppnat sig, tror att hon snart har utforskat varje skrymsle i nästan hela huset och ryckt i allt man inte får rycka i!
Att ha 155 kvadrat att utforska när man är en liten tjej är fantastiskt roligt!I lördags fick jag veta via mamma som har SLA att KICKI OCH PETER HAR GIFT SIG, kom inte som någon chock då jag vetat att det varit på gång men EN VÄLDIGT GLAD ÖVERASKNING!!! All lycka till er Kix oxh Piraten!
Lite retligt dock att dom flydde landet efter sin hemlighetsvigsel, så jag får vänta flera dagar till innan jag får prata med henne :)

 

Skithögen och den äldste sonen skottade vårt tak i helgen så numera har vi relativt begränsad utsikt från vissa fönster!


Min dag idag

ja, idag är det min dag hela dagen, för jag fyller år.

Blev väckt vid 06 av världens bästa skithög, som serverade kaffe och smörgås, hade tänt ljus och myst till det. Fick paket också, ett innehöll salta bomber, ett sura kryproniter, och ett jättesalt, och så fick jag en trisslott också som dessvärre inte gjorde oss till miljonärer. Sen förfirade han mig lite igår genom att ge mig en bukett tulpaner + en snittblomma/orkide Jättefina! han är bäst!!!!

Min plan för dagen är att ha en såndära skön dag utan att göra massa tråksaker hemma, utan mest mysa omkring med vår lilla tjej.
Känns lite som att jag kan ta det lugnt med gott samvete idag, inte bara för att det är min dag, utan för attt jag var ganska effektiv igår också, satte upp gardinstänger i biblioteket och sydde/satte upp gardiner där, fixade i grabbarnas rum, tvättade, umgicks med kicki och fick present av henne, tack gumman (fick ju även mysa med bäbbamagen fast grodan ville inte alls sparka när jag ville det, och så tog vi en promenad, och så lagade jag tomatsoppa på mitt vis till oss)!!! och så avlutades kvällen med styrelsemöte på brukshundsklubben!

Ska in till SKara sen och gå ut och äta födelsedagslunch med mannen, ska bli myyysigt!!
spexHedda

Hedda blir mer och mer medveten om att hon är en egen individ och spexar till det lite ibland. Kände ett mindre tvång att dela med mig av följande bilder...

Fruktpure´ala mamma med jordgubbar i är mums!!resultat


nästan helt avtorkad..

rynka näsan är ett annat roligt trick man kan underhålla sin närhet med...men att bli kittlad är nog skojigast