idiotförklarad..

.. fick en instruktion på jobbet idag där det ordagrant stod såhär : Fysisk skada (det kan man upptäcka med sina sinnen = syn, hörsel, käsel el. lukt). Är inte det fantastiskt att ha med i en intruktion?? snacka om att idiotförkalra sina kollegor/medarbetare!!! HAde detta däremot varit en föklaring för en mellanstadieelev hade den genast varit mer godkänd!!!! Något som är undeligt är ju även att varken smak eller 6:e sinnet är omnämt, kunde ju genast bli en mer spännande instruktion på de viset!

Tog en morgonpromenad till jobbet i morse (asredig tös då), var hemskt skönt, lite kallt men ändå skönt. Tror att promenaden hem blir ändå ljuvligare, för det är hemskt varmt och skönt ute!!!  Man blir så automatiskt lycklig av detta! Det gillar jag!

Ska nog kanske ta min gubbaräsers och åka och vårserva den lite på bondegatan idag. Pumpa och smörja å sådära så man kan ta den till jobbet i fortsättningen! den har stått avställd för vinterförvaring under trappan vid tvättstugan hela långa vintern nu så det kan nog vara välbehövligt!

Dax för sista rycket innan slutedax!!