jösses så trött jag är...

helt sanslöst, vet ju varför förvisso, lilltäva har sovit som en kratta de senaste två nätterna och hållt mamma och pappa vakna, tror hon drömmer om obehagliga saker för hon blir så hemskans ledsen.

MEN i helgen kors i taket fick vi sova, åkte ju till Borås i lördags, kom dit vid 12-tiden och fick oss en kopp kaffe direkt efter att vi hade spanat in det nyrenoverade snygga köket. Dröjde inte länge innan vi även fick oss var sin kall odense classic, du må tro det smakade gott, och framförallt ledighet. (underligt att man kan förknippa en smak med det, men så är det faktiskt)
Hedvig var blyg i ca 45 sekunder för A & L sen kände hon sig som hemma och lekte, fixade fina hand/magavtryck på ett fönster och tyckte att Borås/Sjömarken var ett relativt kul ställe. Efter att vi hade suttit ner och pratat skit och ätit skaldjursoppa till lunch en stund tog vi en sväng ner till Borås Centrum och strosade runt, tog oss en öl/annanasjuise (hedvig) på en sportsbar och åkte sedan hem för att fixa kvällens middag. Jag och Anders stod för matlagningen en STOR paella med massa gott i och vitlöksbröd blev det. Efter middagen gick Hedvig och la sig ganska omgående och vi lite äldre satt uppe till 02 och tjötade skit och drack vin, väldans trevligt. Hedvig vaknade till när vi gick och lade oss och somnade om först efter en halvtimma-timma. Sedan sov hon till "kors-i-taket" 09:30 dagen efter, JÖSSES sicken härlig sovmorgon!
Efter en underbart god frukost åkte vi allihop till Göteborg för att hälsa på L:s pappa Otto, den danske piraten som för stunden var stationerad på en bogserbåt i Gbg hamn, vi klev ombord och blev bjudna på kaffe (Hedvig tyckte att det var ett underligt ställe men började snart leka i mässen) Otto frågade oss om vi inte ville med ut på nästa resa som skulle ske om en timma, såklart vi ville, ni mår tro att det var spännande, vi fick vara med och bogsera ett stort oljefartyg + att hjälpa ett stort fartyg till kajen och försöka få bort ismassor. Riktigt kul äventyr må jag säga. Vi styrde inte hemåt förän vid 19 tiden på kvällen och när vi kom hem somnade vi minsann gott efter att vi haft en jättemysig helg med Anders & Louise, precis som det brukar!!!



#1 - - Svärmor:

Ja, detta lät ju VERKLIGEN kul!

Synd att du nu blivit dålig, är det allmän vinteråkomma eller är det lilla H:s baciller som flyttat över till dig?

Din svägerska är också dålig, har varit med henne hos doktorn idag. Hoppas att du kryar på dig snabbt.

Kram!