Ledig dag

 
 
 
 
Varit lediga idag, jag och H. Så vi startade dagen med frukost ihop med skithögen innan han åkte till jobbet. Sedan har vi haft tvättstugan idag och vår lilla skatt har hjälpt sin mamma med det arbetet. Så har vi bakat cupcakes, lagad lunch tills Skithögen kom hem på lunch, pysslat och myst, och när regnet gav sig till slut tog vi en liten promenad. Kastade sten i bäcken och lyssnade på olika plums, så påvägen hem plockade vi kastanjer som vi använde som dekoration i ljuslyktor till middagsbordet. Konstaterade även att det är tur att kastanjerna har cykelhjälm när dom ska hoppa ner från träden :-)
 
ikväll ska jag ha kurs på brukshundklubben, bara tre gånger kvar nu, det går fort, och ekipagen blir duktigare för var gång, hemskans kul att se deras utveckling! 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Farmor:

Rapunzel var en flicka med långt, långt vackert hår. Hon var inlåst i ett högt torn i många långa dagar och där föreställde hon sig hur världen såg ut utanför tornet. Du har också långt vackert hår men du är inte inlåst utan din snälla Mamma tar med dig ut i världen och där kan du själv se kastanjer med och utan hjälm och lyssna på olika plums. Det tycker jag är himla kul för dig. Och så kan du både baka och tvätta. Redig tös!!

#2 - - Mamma/mormor:

Vilken härlig dag Ni haft och Ni hittar på så mycket roligt kram