Groupies, utlånat barn, inköp, vandring och VAB

 
Förra helgen lånade vi ut vår lilla skatt till hennes mormor och R, och så åkte vi själva till IKEA för diverse inköp till huset. Känns ganska skönt att det går framåt och att man får börja inhandla saker, förstärker ändå känslan av att man faktiskt kommer få flytta tillbaka till sitt hem så småningom. Då lilla H stannade borta över natt, passade vi på med lite sovmorgon på söndagen för att sedan åka ut och vandra i Valle med hunden innan det var dags att åka och hämta henne.
 
Lilla H har fastnat för låten Groupie, och har tränat på att ta just sådana bilder, "- titta nu mamma, nu är det bara jag på bilden, det är en selfie, men nu när du och pappa är med så är det en groupie!" så sjunger hon låten fär full hals i bilden :-) 
 
Natten mellan tisdag och ondag kom det en glödhet liten täva över till oss, tempen visade på 39.2 och hon skakade som ett asplös, så det blev VAB resten av veckan liten levde på isglass och yoghurt de första dagarna men på lördagen var hon piggare oc hbörjade bli rastlös, och trots att hon inte var riktigt feberfri överraskade jag henne med ett BIObesök. vi såg askungen och den lilla satt som ett ljus i nästan två timmar, trollbunden av filmen, och lycklig över att få komma ut och se lite folk.
 
 
 
  
 


 
 






 



#1 - - Farmor:

En riktig gullunge är du! Puss o kram

#2 - - Mamma:

Mycket kort i min telefon också sen H var hos oss
Kram