Fars dag!

Idag har vi firat farsdag. Den äldste sonen dök upp redan igårkväll, så imorse bjöds det på lyxfrukost här hemma, nygräddade pannkakor med färska bär och blå grädde. När sedan den yngre sonen dök upp blev det present till huvudpersonen, som fick en radiostyrd helikopter. Lyckan var total. Efter diverse provkörning av nya leksaken åkte vi iväg för att äta pizza ihop HELA familjen, vilket inte alltid är så lätt att få till nuförtiden då alla har späckade scheman. Oerhört mysig dag med värdens finaste barn, och världens underbaraste pappa! 

I övrigt har helgen varit ganska lugn, i fredags lyxade vi oss lite, och åkte iväg och fikade på café efter jobb/plugg/skola. Igår var jag och Hedda ute på lite äventyr i byn, lekstund och fika, och lite motion så att Skithögen fick lite lugn och ro när han pluggade. #1 - - Mamma:

Vilken mysig helg Ni haft
Kram❤️

#2 - - Svärmor:

Så fint du ordnar för familjens lille Far, jag blir nästan lite rörd. Och, minsann, fick han present också, kul! Jag trodde nästan att seden vuxit bort (för alla utom för NK). Så himla fint gräddade pannkakor, inte en enda som blev bränd. Kram till er alla!