November


Rent mentalt är jag kvar någonstans i början av oktober, men nu är ju faktiskt snart november slut, och idag tänder vi första ljuset i advent vilket uppenbarligen innebär att julen närmar sig. 

Det blev lite vinter några dagar, med fin rimfrost ute, jag fördrar ju plusgrader men det var fantastisk vackra dagar helt klart. 

Förra helgen åkte Hedvig iväg för att övernatta och mysa med mormor, så jag och Skithögen passade på att gå på date, restaurangbesök och bio blev det, riktigt mysigt att bara få rå om varandra en hel kväll. 

Denna helg har schemat anpassats efter olika barnkalas, 3 kalas har lilla H hunnit med. Vi har även varit ute på motionsrunda i skogen, jag har varit hos frisören, storhandling, fix och trix hemma och så var vi bortbjudna till goda vänner igårkväll där det bjöds på god mat, många skratt och lite sällskapsspel. 

Så har vi ju såklart tänt första ljuset, vi mös till det extra i morse med lång brunch på förmiddagen, det är vardagslyx! 



















#1 - - Mamma:

Så mysigt Ni gjort inför advent
Kram

#2 - - Svärmor:

Snygg i rutig skjorta! Gott att läsa att ni ordnar det så väl för er samt att ni håller gamla traditioner vid liv. Kram!